Sultan Fatih Anaokulu


Vizyon: Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları, çevre imkanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren yaratıcılığı destekleyen,eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen örnek bir kurum olmaktır.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık, Atatürk ilkelerine bağlı, kendine güvenen, saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, hoşgörülü sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 0

Saatler:
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında; Önem Projesi, Dilimizin Zenginlikleri, Masalcı Babam e-Twinning, Eğlenceli Taşlar, Okullarda Orman projeleri yürütülmektedir.
Diğer Hususlar: Okulumuzda Akıl ve Zeka Oyunları atölye çalışmaları yapılmaktadır.

Telefon - 2627444722

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sultanfatihanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÖZGÜRLÜK MAH. 239. SK. NO 3 ÇAYIROVA / KOCAELİ

Öğretmen :8
Öğrenci :179
Derslik :4
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :180
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri -

Adres - ÖZGÜRLÜK MAH. 239. SK. NO 3 ÇAYIROVA / KOCAELİ

Ulaşım Okulumuz; Özgürlük mahallesi 239. Sokak No:3 adresinde bulunmaktadır. Muhit olarak Çayırova Belediyesi ile Çayırova Emniyet Müdürlüğü arasında olup Murat Çobanoğlu parkının yakınındadır. Çayırova-Gebze halk otobüsleri güzergâhında 556-559, Darıca-İzmit güzergâhında 550 numaralı araçla ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İzmit il merkezine :45 km Çayırova ilçe merkezine : 3 km