OKULUMUZUN TARİHÇESİ

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

31.10.2014 1242

 

TARİHÇE

Okulumuz İl Özel İdaresi tarafından yaptırılmış olup 2010-2011 eğitim öğretim yılından bu yana hizmet vermektedir.          

Okulumuz ilk yılında 68 öğrenci ile eğitim öğretime başlamış bugün öğrenci sayımız 220'ye ulaşmıştır.  Okulumuzda 36-71 aylar arası çocuklarımıza eğitim verilmekte olup, sabahçı ve öğlenci gruplarımız bulunmaktadır.

Kurumumuzda 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 8 okul öncesi öğretmeni, 1 psikolojik danışman ve 3  yardımcı personel çalışmaktadır.   Okulumuz tek katlı olup binada 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 rehberlik servisi, 4 sınıf, 1 mutfak, 2 adet öğrenci tuvaleti, 1 adet engelli tuvaleti, 1 adet personel tuvaleti, 1 kazan dairesi, 1 su deposu bulunmaktadır. Sınıflar çocukların eğitimini destekler nitelikte yapılmış, aydınlık ve ferah bir ortam sağlanmıştır. Okulun orta alanı olarak inşa edilen bölüm, tepe aydınlatması ile gün ışığından ve ısısından daha verimli faydalanmayı sağlamaktadır.

 

              Kurumun Tanıtımı

                Okulumuz eğitim öğretim hizmetine başladığı ilk yıldan bu yana çağdaş eğitim öğretimin gerekleri; uygun fiziksel mekanların temini, eğitim öğretim araç ve gereçlerinin sağlanması, eğitim öğretim ve yönetim süreç standartlarının belirlenmesi ve en güzel şekilde yürütülmesi konusunda Çayırova’da ve Kocaeli’nde var olan anaokulları içinde örnek teşkil etme yolunda ileriye yönelik adımlar atmaktadır.

            Yönetici ve öğretmenler, çocuklarımızın en iyi ve en kaliteli eğitimi almaları için gerekli olan bütün çabayı göstermektedir. Özel günlerde, belirli gün ve haftalarda yapılan gösteriler ve ziyaretler bu eğitimi desteklemektedir.